Амиии оня ден ми разбиха алфето заради радиото и сега не може да се заключва шофьорската врата. Ако некой е имал същия проблем, или поне знае приблизително колко струва една ключалка, нека кажа. Доста ще ми помогне!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключалка за 145ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mr_minister Покажи съобщениее има аларма ама тия гадове са били бързи!Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Аз мойта си я чупих преди две години зимата. Още нямах аларма и се беше заледила ключалаката. И тогава вуйчо ми, ми я порави като използва частите от дясната ключалка и ги сложи в корпуса на лявата. И така я оправи. Съжалявам, че немога да дам подробно описание на процедурата, защото не присъствах като я правеше, бях на работа тогава.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
колеги, да ви кажа че тия ключалки се слагат на много фиати и имат типичен проблем. чупи се едно палче на патрона. ето тука има снимки подробни
http://www.fiatforum.com/barchetta-g...door-lock.html
просто отливките са много зле а и най-натоварените детайли са пластмасови, освен това и пружинката се къса. аз реших проблема генерално като си сложих цели ключалки от 33-ка с малко преправяне. процепа за ключа обаче не стои вертикално, а дойде успоредно на фугата на вратататочка
Comment
Comment